Wat is vrouw-zijn?

Bertha, wat is nou precies die training vrouw-zijn?

Een vraag die mij de afgelopen tijd vaak is gesteld. En ook ik vind deze vraag lastig te beantwoorden. Er is namelijk niet 1 antwoord mogelijk. Inmiddels beantwoord ik de vraag met een wedervraag: wat betekent vrouw zijn voor jou? En dan ontstaan opeens de mooiste gesprekken over vrouw zijn. Over de mooie kanten, over de schaduwkanten. Over de stukken waar we zelf nog niet helemaal uit zijn. Of boodschappen die we over het vrouw-zijn mee hebben gekregen uit ons gezin, uit onze opvoeding, uit onze vriendenkring, etc. En over welke vrouw we graag zouden willen zijn, passend bij onze eigen kwaliteiten en overtuigingen. Lukt het je om die vrouw te zijn? En als dat niet altijd zo is, wat houdt je dan tegen?

 

Daarover gaat de training vrouw-zijn. En dit betekent voor iedere vrouw iets anders. En daarom is er dus ook geen eenduidig antwoord op wat de training nou precies is. Maar om je een idee te geven zou ik zeggen: ga even zitten en stel jezelf een aantal keren de vraag: wat betekent vrouw-zijn voor mij? Laat je verrassen door je eigen antwoorden.

 

En wil je nog meer weten? 16 en 17 april 2022 zijn de nieuwe data voor de training, aanmelden kan door te mailen naar: berthamiddendorp@gmail.com of bel 06-46 05 45 98.

 

Plaats een reactie