Vrouw-zijn

Vrouw-zijn 

Wat betekent vrouw-zijn voor jou? Wij (Anja en Bertha) dachten vroeger dat vrouw zijn alleen het uiterlijk betrof. Mannen waren duidelijker, makkelijker te begrijpen en daadkrachtiger. Vrouwen bij elkaar wij vonden het ingewikkeld. Tot we voorbij die buitenkant gingen kijken en ontdekten hoeveel wijsheid, kwetsbaarheid en gevoeligheid wij hebben en hoeveel kracht daarin schuilt. 

Denk je nu, ‘wat zweverig, niks voor mij’ of ‘wat spannend, dat heb ik nog nooit uitgezocht’, buiten je comfortzone is het meeste te beleven, te leren en te ontdekken Onderzoek je overtuigingen, ontdek en ervaar wat vrouw-zijn voor jou betekent. 

Twee dagen in een groep met vrouwen, tijd voor jezelf, tijd om op te laden, tijd om nieuwe inzichten op te doen, tijd om te ontdekken wat vrouw-zijn nu echt voor jou betekent, tijd om te vertragen, te verzachten, te verbinden, te genieten van de wijsheid die wij vrouwen in ons hebben, te lachen, te dansen, te eten, etc.

Om te ervaren dat we eigenlijk allemaal hetzelfde zijn, om te ontdekken dat we tegen dezelfde problemen aanlopen, dat we op elkaar kunnen leunen, dat we elkaar kunnen vertrouwen, dat we van elkaar kunnen leren, dat we elkaar kunnen inspireren, dat we elkaars spiegel kunnen zijn in onze licht- en schaduw kanten.

Deze twee dagen zijn voor vrouwen die een stap willen maken in hun eigen ontwikkelproces. Of je hier al ervaring in hebt of niet is voor deze dagen onbelangrijk. Voel je welkom, je bent precies goed zoals je bent, met alles er op en er aan.

Meer weten? Neem gerust contact op voor meer informatie: berthamiddendorp@gmail.com

Plaats een reactie