Levenskunst

Kom je naar mijn atelier?

Creativiteit is geen zwart-wit talent dat je bezit of niet bezit, maar eerder een levendige manier van leven. We dragen allemaal een vonk van creativiteit in ons, ongeacht ons beroep of passie.

Creativiteit gedijt wanneer we onszelf toestaan om te experimenteren, fouten te maken en simpelweg te spelen.

Het is als een stroom die gaat naar waar onze echte interesses liggen, waar we geïnspireerd door raken.

Zelf heb ik dit in mijn schilderwerk ervaren. Voor mij was de overtuiging dat alles in één keer perfect moet zijn, een belemmering. Het woord “moeten” past niet goed bij creativiteit, want creativiteit heeft ruimte nodig om te ademen, om te ontwikkelen.

Deze overtuiging had ik ooit aangenomen, uitgedacht, en later was ik erin gaan geloven. Als ik iets niet perfect deed, voelde ik me dom. En dat was het laatste wat ik wilde voelen. Het was pas toen ik deze overtuiging bij mezelf ontdekte dat ik mezelf weer toestond om te spelen, fouten te maken en te ontdekken wat wel en niet werkte.

Ik ben dankbaar dat ik ondanks die belemmerende overtuiging altijd mijn verlangen heb behouden om nieuwe dingen te creëren en te proberen. Het bracht zowel frustratie als de moed om naar oplossingen te zoeken.

Nu, met de vrijheid om fouten te maken en te spelen zo vaak als nodig is, stroomt mijn creativiteit weer volop.

Wil jij ook je creatieve energie voelen stromen, jezelf herontdekken? Dan nodig ik je van harte uit om drie dagen door te brengen in mijn atelier. Laat jezelf onderdompelen in rust, omringd door de natuur en met aandacht voor je eigen innerlijke wereld. Ontdek waar jouw creatieve blokkades zich verschuilen.

Mijn atelier bevindt zich op een betoverende plek, te midden van weelderig groen. Misschien begroeten damherten je ’s ochtends en zie je eekhoorntjes hun acrobatische kunsten vertonen.

Gedurende die drie dagen word je liefdevol verzorgd en gekoesterd. Alleen wanneer we ontspannen en veilig zijn, kunnen we verandering omarmen. Voor het innerlijke werk maak ik gebruik van Choco Bliss, een unieke chocolade op basis van ceremoniële cacao die je helpt om je hart te openen waardoor je dieper naar binnen kunt kijken in je eigen innerlijke wereld.

Wat kun je verwachten: we verkennen samen jouw vraag, waar wil jij aan werken. Hoe laat jij jouw creativiteit weer stromen. Jouw vraag gaan we op meerdere manieren onderzoeken en als je dit wilt kunnen we daarbij ook een Choco Bliss ceremonie doen.

Diepgaand proceswerk wissel je af met wandelen in de natuur, yoga, schrijven en lekker eten. Er is voldoende ruimte om ook je eigen wensen in te brengen. Misschien vind je het fijn om te lezen, te schilderen, een dutje op de bank te doen, etc. Volg je eigen flow hierin. Je verblijft in een luxe bed & breakfast op loopafstand van mijn atelier. Ook staan we uitgebreid stil hoe je de nieuwe inzichten kunt vertalen naar je dagelijkse leven. Hoe jij je eigen creativiteit weer kunt laten stromen in je.

De eerst volgende driedaagse is gepland op 22,23 en 24 januari 2024.

Geïnteresseerd? Vul je naam, email en telefoonnummer in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op voor een persoonlijk gesprek om te zien of dit traject bij je past.

    /