Ontdek je eigen unieke kompas

Als je het even niet meer weet, ontdek je innerlijke kompas.

windrichtingen

We kennen allemaal gebeurtenissen die ons leven een nieuwe, soms ongewilde, richting geven, ziekte, ontslag, stoppen met je werk, scheiding, overlijden van dierbaren. Het kan ons stuurloos maken. Je weet niet meer zo goed welke kant je op wilt of kunt. De weg terug is er niet meer en het nieuwe is nog onduidelijk. Onrust zorgt ervoor dat je moeilijk vooruit kunt kijken.

Hoe fijn is het dan als je weer richting hebt, weer zelf het stuur in handen neemt. Je eigen kompas kent en weet hoe dit te gebruiken in je werk, in je relaties, in je hobby’s. Weten welke volgende stappen je kunt nemen, je nieuwe toekomst weer zelf vorm geeft.

Toen ik jaren geleden kort na het einde van een lange relatie plotseling in het ziekenhuis belandde met een gescheurde aorta stond mijn leven op zijn kop. Niets was meer hetzelfde. Hoe pak je dan de draad van je leven weer op? Ik wist het niet meer, ik kon mijn werk waar ik heel veel van hield niet meer doen, wist ook niet meer wat ik nog wel kon en al helemaal niet wat ik nog wilde.

Ik merkte echter ook dat mijn innerlijke drijfveren, mijn kompas, nog steeds dezelfde waren. En dat ik de vorm en richting kan aanpassen aan de omstandigheden. Dat gaf weer zoveel nieuwe mogelijkheden, zelfkennis en energie. Mijn unieke kompas bestaat uit verbinden. Verbinden met mezelf, verbinden met mensen, verbinden van mensen met elkaar. En verbinding zorgt ervoor dat het weer kan stromen. En zo kan ik, en straks ook jij weer je eigen stroom volgen.

Je wilt de toekomst weer in met je eigen unieke kompas dat je de richting wijst. Je hebt weer zicht op de nieuwe stappen die je kunt zetten. Je hebt een nieuw vertrekpunt. Een kompas waarmee je nieuwe beslissingen kunt afwegen waardoor het weer gaat stromen. Je JA en je NEE worden glashelder. En als iets glashelder wordt ontstaan er opeens zoveel meer mogelijkheden die je daarvoor niet zag.

Ik nodig je uit om een hele dag bij mij in het atelier te komen. Samen gaan we dan aan de slag om jouw unieke kompas te ontdekken. Mijn atelier is een hele fijne plek, omringd door de natuur. We gaan naar binnen en naar buiten. Er is zowel plek voor het verleden als voor de toekomst. Indien nodig gaan we ook aan de slag met dat wat jou het meeste tegen houdt om je nieuwe pad in te gaan. En aan het einde van de dag ken jij je unieke kompas en dit kompas kun jij de rest van je leven gebruiken.

Het helpt je om nieuwe beslissingen te nemen, om in beweging te komen. Het mooie is dat je kompas er altijd al is geweest alleen heb je het nog nooit zo ervaren, het is de reden dat jij doet wat je doet. Alleen zit het soms diep verstopt, het enige wat jij hebt te doen is het te vinden. En daar help ik je heel graag mee, ik kan namelijk heel goed zoeken.

Laat je een dag lang verzorgen zodat jij alle energie kunt richten op je kompas. De inhoud van de dag en de werkvormen stem ik met en op jou af. Waar de een het fijn vindt om te praten, kan de ander zich gemakkelijker op papier uitdrukken. Een (geleide) meditatie, een wandeling, systemisch werk, het levenswiel, veel is mogelijk. Maar het allerbelangrijkste is dat jij aan het einde van de dag jouw unieke en persoonlijke kompas kent waarmee je weer stuur en richting kunt geven aan je leven. En na afloop stuur ik jou een uniek kunstwerk toe zodat je je gemakkelijk iedere keer opnieuw kunt verbinden met je eigen unieke kompas.

De investering voor deze dag is 497,=. Wil je meer informatie of je aanmelden mail dan naar berthamiddendorp@gmail.com of bel 06 -46 05 45 98

/