Nieuwsbrief augustus 2023

Nieuwsbrief augustus 2023
korte update met leuk nieuws
Afbeelding
100 portretten in 100 dagenInmiddels zijn er al meer dan 30 portretten geschilderd en zijn er ongveer 40 verkocht. Super blij mee en hierdoor ook al een mooi bedrag voor de Stichting Aortadissectie Nederland binnen. Wil je ook een portret? Stuur een mail naar berthamiddendorp@gmail.com en ik stuur je verdere informatie toe. 
Iedere werkdag plaats ik een nieuw portret op mijn Facebookpagina. 
Het project is voor mij nu al geslaagd! 
Ontdek jouw ‘eigenheid’Wie ben jij als jij jij bent? Wat is dan je verlangen, welk woord past dan bij jou? Onder welke lagen zit jouw eigenheid verstopt, waar pas jij je aan? En als je je hebt aangepast heb je dan voldoende veerkracht om terug te gaan naar je eigenheid?
Op welke potjes zitten deksels die beter gesloten kunnen blijven omdat je toen zo kwetsbaar was. Stel dat ze wel open mogen, wat komt er dan onder vandaan?

Ik nodig je uit om 3 dagen in mijn atelier hiermee aan de slag te gaan. Om je eigenheid te (her)ontdekken. Het atelier staat op een prachtige plek, midden in het groen. Voorzien van een slaapkamer, badkamer en keuken. Als je geluk hebt komen de damherten je in de ochtend dag zeggen en zie je de eekhoorntjes hun acrobatishe toeren uithalen. Voor ontbijt, lunch en diner wordt gezorgd. 

En hoe ga je na die 3 dagen weer naar huis met deze ontdekkingen, hoe ga je die toepassen in je dagelijkse leven. Want dat is de groostste uitdaging: je eigenheid bewaren in de wereld om je heen.

Hoe? Dat vertel ik je graag in een persoonlijk telefonisch gesprek. Zodat we elkaars stem kunnen horen, elkaar vragen kunnen stellen en kunnen verkennen of het voor beide kanten een JA is. Mijn telefoonnummer is 06-46 05 45 98.

Wens jullie allemaal een fijne zomer!
Hartelijke groet,
Bertha

Plaats een reactie