100 portretten in 100 dagen

Al een aantal jaren ben ik aan het schilderen. Dit jaar ben ik gestart met een opleiding intuïtief portretten schilderen. Als je iets nieuws wilt leren is het toch vaak een kwestie van meters maken, heel veel herhalen en oefenen. Daarom heb ik mezelf de opdracht gegeven 100 portretten in 100 dagen te schilderen.

Dit schilderen was ik nooit gaan doen zonder mijn gescheurde aorta. In de tijd van herstel en revalidatie heb ik onder andere steun ervaren van de Stichting Aortadissectie Nederland. Een stichting die zich op vrijwillige basis inzet voor de overlevers en hun naasten. Met aandacht voor de aandoening én de patiënt.

Nu is het tijd om iets terug te doen. Dus wil jij graag een portret? Voor 100 euro schilder ik er een. De helft van het bedrag is voor de Stichting, de andere helft gebruik ik voor de aanschaf van materialen, het inpakken en verzenden van jouw portret.

Aan de hand van een foto van jou of iemand anders schilder ik een portret. Deze foto neem ik als uitgangpunt om vervolgens daar mijn eigen draai aan te geven.

Een win/win/win situatie, de stichting een mooi bedrag, ik heel veel oefenmateriaal en jij een portret. 

Zeg je: ja! Stuur me dan een mail en dan stuur ik je verdere informatie. berthamiddendorp@gmail.com

Plaats een reactie