Nieuwsbrief mei 2024

Afbeelding
Puzzelstukjes
Soms vallen opeens de puzzelstukjes op hun plek. Voor mij was dat het geval bij hARTfilmpjes. Een plek waar verhalen en mijn kunst samen komen. Het eerst filmpje is klaar en de tweede is in de maak. 
Afbeelding
Hall of Elsloo. 9 maart was de opening van de Hall of Elsloo. Samen met vriendin en mede-kunstenaar portretteerde ik 10 bewoners van Elsloo. Dit resulteerde in 20 portretten en 10 teksten over deze bewoners. Ze zijn nog steeds te bezichtigen in ’t Anker van Elsloo.
Afbeelding
Hierbij dus het eerste hARTfilmpje Dit eerste filmpje is er een die erg persoonlijk is en gaat over Nachtzusters en welke betekenis zij in mijn leven hebben gehad.12 mei is de dag van de verpleging. Het lijkt mij geweldig wanneer iedereen die werkzaam is als nachtzuster of nachtbroeder dit hARTfilmpje te zien krijgt. Help jij mij mee om dit te realiseren? Ken jij nachtzusters/nachtbroeders stuur dan gerust deze nieuwsbrief aan hun door. Alvast bedankt.Via deze link is het hARTfilmpje Nachtzuster te bekijken: https://youtu.be/vwuTLOqlgTE

Plaats een reactie